AKTUELNO

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda izjavio je da su neki od Jeremićevih prijatelja i finansijera po američkim i kineskim zatvorima.

- Hvala Vladimiru Đukanoviću koji nas je danas podsetio na još jednu laž Vuka Jeremića i da je suština njegove politike prevara, iznošenje lažnih vesti uz skrivanje izvora novca za političke aktivnosti, jer su neki od njegovih prijatelja i finansijera po američkim i kineskim zatvorima - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu i dodao:

Elem, 29. jula Jeremić je slavodobitno objavio da će predsednik Vučić za 4. novembar da raspiše izbore i referendum, kako je rekao, o Kosovu. Danas je 4. novembar, a ova Jeremićeva laž je još jedan dokaz kakav kredibilitet ima i on i ljudi koje je okupio. Zato danas ponovo treba da ga pitamo od koga prima novac i zašto odbija da otkrije svoje političke finansijere? Zašto je Jeremić od ambasade Katara u Berlinu dobio 200 hiljada dolara, a od ambasade iste zemlje u Ujedinjenim nacijama još 120 hiljada dolara? Koja je to kiparska firma Jeremiću uplatila skoro 200 hiljada dolara? - napisao je Vesić.

- Zašto Jeremićev ortak, koga je dovodio u Beograd, Patrik Ho sedi u američkom zatvoru gde između ostalog odgovara za nelegalnu prodaju oružja i pranje novca. E to je Jeremićeva politika. Tajne donacije, uhapšeni međunarodni kriminalci kao prijatelji i finansijeri, iznošenje lažnih vesti i planiranje nemira, kao posle predsedničkih izbora, kako bi se srušila stabilnost Srbije! - upitao je zamenik gradonačelnika Beograda.

Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a je na svom Tviter nalogu podsetio na neistinu koju je izneo Vuk Jeremić, a to je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za 4. novembar da raspiše izbore i referendum o Kosovu.

#Goran Vesić

#Vladimir Đukanović

#Vuk Jeremić

'